mMijn Scheldeoord
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Op zoek naar recreatief verhuur rendement in Zeeland?

1 juli 2022 start de verkoop van deze prachtige vakantiewoningen!

Voor Comfortcamping Scheldeoord zijn speciaal de unieke modellen Suyckerplaet en Molenplaet ontwikkeld. De 28 vakantiewoningen komen te liggen op een gedeelte van het vakantiepark dat hiervoor compleet wordt gereorganiseerd, volgens een nieuwe filosofie: De natuur mag hier haar gang gaan. Bloemen, struiken en bomen mogen vrij groeien en bloeien. De vakantiewoningen zijn gast in de natuur. Eén met de natuur, maar wel alle voorzieningen van een 5-sterren vakantiepark binnen handbereik. Dé formule voor een heerlijke vakantie.

De vakantiewoningen zijn bedoeld voor de verhuur met beperkt eigen gebruik. De prijzen starten vanaf € 183.000,- (incl. BTW). De verwachte bruto verhuuropbrengst is vanaf € 19.450,- (incl. BTW). Deze prijs is inclusief meubilair en inventaris, volledig ingericht, klaar voor de verhuur. 

Comfortcamping Scheldeoord ontzorgt u volledig

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Ruud de Jonge van R+ makelaardij: 0113-644398 (www.rplusmakelaardij.nl)
 
Model Molenplaet

Een ruim ontworpen vakantiewoning voor 4 personen. Gemaakt van natuurlijke materialen. Voorzien van een mooie badkamer met inloopdouche, 2 slaapkamers en een royale woonkamer. De masterbedroom heeft zelfs een eigen buitenterras!

Twee schuifdeuren zorgen voor het ideale "buitengevoel". Je voelt je echt "buiten". Ook met minder weer waan je je buiten.

De Molenplaet is beschikbaar in 2 kleuren: natural wood en black wood.
  • Geschikt voor 4 personen
  • Zonnepanelen op het dak
  • Slaapkamer met buitenterras
  • Modern design
Vanaf € 183.000,- incl. BTW, incl. inventaris
Model Suyckerplaet

De Suykckerplaet is uitermate geschikt voor 6 personen. Drie slaapkamers, ieder met twee bedden. De toilet en badkamer zijn gescheiden, hierdoor hoeft je niet op elkaar te wachten. 

Vanuit de woonkamer ben je zo buiten, want daarom heb je vakantie: genieten van de vrijheid en buitenlucht.

Ben je enthousiast? Dan moet je nog wel over de kleur nadenken: natural wood of black wood. Weet je het al?
 
  • Opvallende vormgeving met band
  • Geschikt voor 6 personen
  • Ruime inloopdouche
  • Voorzien van zonnepanelen
Vanaf € 200.500,- incl. BTW, incl. inventaris
Natuurlijk indeling

Alle vakantiewoningen staan ruim en geven je een gevoel van vrijheid en privacy. Vanuit jouw vakantiewoning kijk je uit op de natuur en afhankelijk van de locatie kun je genieten van een weids uitzicht over de Zuid-Bevelandse polder.

De woningen zijn dusdanig gesitueerd dat je altijd wel een plekje vindt waar je kunt ontspannen in het zonnetje of juist de verkoelende schaduw kunt opzoeken tijdens een warme zomerdag. Een fijne plek waar jij en jouw gasten met plezier aan terugdenken en graag naar terugkeren.