mMijn Scheldeoord
Reisgezelschap: 0
Toepassen
Aankomst en vertrek
Huur je een accommodatie, dan kun je op de aankomstdag van 15.00 - 17.00 uur inchecken bij de receptie. Op de vertrekdag dien je uiterlijk 10.00 uur de accommodatie te verlaten.

Heb je een kampeerplaats gereserveerd, dan kun je op de aankomstdag van 14.00 - 17.00 uur inchecken bij de receptie. Op de vertrekdag dien je uiterlijk 11.00 uur je kampeerplek te verlaten.
Accommodaties
Standaard heb je 16 ampère.  
Maximaal 6. Hieronder rekenen we ook baby's en kleine kinderen.
In een verhuureenheid geldt het maximaal aantal personen waarvoor er bedden aanwezig zijn (baby's en peuters worden ook meegerekend). 
In het chalet Bevelander (zowel voor 5 als voor 6 personen), de safaritent, Chalet Everinge en in de Luxe Sauna chalet is er een magnetron. In de Bungalowtenten niet. 
In het chalet Bevelander (zowel voor 5 als voor 6 personen), de safaritent en in de Luxe Sauna chalet is er een vaatwasser. In de Chalet Everinge en Bungalowtenten niet. 
Nee, de eindschoonmaak wordt door ons uitgevoerd (kosten 40 euro, Sauna chalet 50 euro).
Je dient onze lakenpakketten te gebruiken. Dit pakket bestaat uit een kussensloop, dekbedhoes en hoeslaken en ligt bij aankomst al voor je klaar in de accommodatie.  
Let op: huur je een 6 persoons bungalowtent, dan dien je wel zelf beddengoed (ook kussens/dekbedden) mee te nemen! 
Ja, zowel op de kampeerplaatsen als bij de verhuuraccommodaties is BBQ'en toegestaan. Houd wel rekening met de veiligheidsvoorschriften! 
Nee, al onze verhuuraccommodaties zijn rookvrij!
Op een kampeerplaats is naast het hoofdkampeermiddel (caravan, camper, tent) een bijzettentje van max. 6m2 toegestaan (en gratis). Daarnaast kun je kiezen uit een luifel of een partytent. Beide is niet mogelijk.
Het plaatsen van tenten/partytenten bij onze verhuuraccommodaties is niet toegestaan. 
In de Luxe Sauna chalet en Luxe safaritent is standaard één kinderbed/campingbed aanwezig, in de overige huuraccommodaties niet. Een kinderstoel is wel in elke verhuuraccommodatie aanwezig (m.u.v. bungalowtent).
Een babypakket huren met daarin een babybed en -bad is mogelijk. Informeer hiernaar bij de receptie.
Houd er a.u.b. rekening mee dat je wel zelf beddengoed/lakens voor de campingbedjes mee moet nemen! 
Camping
Si vous venez en train, vous pouvez descendre à la gare de Goes. De là, vous pouvez prendre un bus en direction de Baarland, mais n'oubliez pas que les bus fonctionnent de manière limitée...

Par ailleurs, depuis l'arrêt de bus le plus proche, vous devrez marcher environ 10 minutes jusqu'au camping.

www.connexxion.nl
We hebben een aantal kampeerplaatsen dichtbij het sanitairgebouw en de mindervalide parkeerplaatsen. In sanitairgebouw Venus is een invalidebadkamer. Onze verhuuraccommodaties zijn helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers.
Op de gehele camping kun je gratis gebruik maken van het internet! 
Al onze verhuuraccommodaties beschikken over een eigen modem, waardoor je er goed en snel internet hebt net als thuis!
Op de kampeerplaatsen kun je internetten zonder code. Het enige wat je moet doen is verbinding maken met ons Scheldeoord netwerk! 
Kom je met de trein, dan kun je uitstappen op het station van Goes. Vanaf daar kun je met de bus richting Baarland komen, maar houd er wel rekening mee dat er maar beperkt bussen rijden...
Ook moet je vanaf de dichtstbijzijnde bushalte nog ongeveer 10 minuten lopen tot aan de camping.  
www.connexxion.nl
Ja, in totaal zijn er 11 oplaadpalen voor elektrische auto’s:
9 openbare op de parkeerplaats tegenover de receptie die tegen betaling gebruikt kunnen worden (met 2 stekkers, oplaadsnelheid elk 14 kw) en 2 op de camping zelf, waarvan 1 speciaal voor Tesla gebruikers en 1 die gratis gebruikt kan worden door overige elektrische auto’s (beide type 2 stekker en 11 kw oplaadsnelheid).
Ja, dit mag. Voor het gebruik van het zwembad kunnen ze dan een kaartje kopen. Blijven ze slapen (let wel op het maximum toegestane aantal personen) dan moeten ze hiervoor bij de receptie het logeertarief (6 euro p.p. per nacht) betalen. 
Nee, het gebruik van de douches is gratis.
Nee, dit gebruik is inclusief. Bij seizoenplaatsen moet er wel betaald worden en bij enkele arrangementen (voorseizoen, na zomer en naseizoen) vanaf een bepaald verbruik voor de elektra.  
Per reservering is 1 auto op het terrein toegestaan op de parkeerplaatsen. De velden zijn autovrij. Bij de chalets op ons chaletpark is bij elke accommodatie 1 parkeerplaats. Een eventueel 2e auto dient buiten het terrein (direct naast de camping/chaletpark) geparkeerd te worden. 
Op alle kampeerplaatsen zijn per plaats/reservering maximaal 2 honden toegestaan, mits aangelijnd. Hiervoor betaal je per hond per nacht 6 euro.
In onze verhuuraccommodaties zijn geen honden of andere huisdieren toegestaan. 
Nee, alleenreizende jongeren beneden de 18 jaar zijn niet toegestaan.
Faciliteiten en openingstijden
De camping is geopend van 24 maart tot 28 oktober 2023.
De receptie is elke dag open van 9.00 - 17.00 uur met uitzondering van de maanden november en december en de weekenden van januari t/m maart. Dan zijn de openingstijden van 9.00 - 15.00 en in het weekend van 10.00 - 16.00 uur. Bij de Feestdagen en in de schoolvakanties zijn we van 9.00 - 21.00 uur aanwezig en bereikbaar. 
Reserveringen en betalingen
Het bedrag kan in 2 termijnen/helften betaald worden. De eerste helft moet betaald worden binnen 2 weken na reservering en het restantbedrag vier weken voor aankomst. 
Dit kan via onze site, mail (info@scheldeoord.nl) of telefonisch 0113-639900.
Ja, dit is mogelijk. We maken onze reserveringen volgens de Recron voorwaarden. Wilt u annuleren, dan zijn de in de Recron voorwaarden genoemde annuleringsvoorwaarden van toepassing. Kijk deze dus goed na als u wilt annuleren! 
Ja, dit kan. Voor het maken van een voorkeursboeking wordt 17,50 euro gerekend.
Gasten in een verhuuraccommodatie (chalet, bungalowtent, safaritent) betalen 100 euro borg. De borg maken we z.s.m. na vertrek over op een opgegeven bankrekeningnummer.
Nee, de prijzen zijn inclusief het gebruik van o.a. de douches, zwembad en animatieactiviteiten. Toeristenbelasting wordt niet gerekend.